Доставка

       Доставката става след потвърдена регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин наплащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейл.

        Онлайн зоомагазин „ДОГИФЕШЪН” си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиентът фигурира в нашата база данни като некоректен потребител или ако няма наличностот поръчаната стока. Чрез имейл или обаждане клиентът бива уведомен за липсатана даден продукт от поръчката. Поръчката може да бъде изпълнена дори и да липсва определен артикул, ако клиентът при подаването на своята поръчка е изявил желание за това.

           Потвърждението на поръчката става чрез имейл или по телефона в рамките на работния ден.

        Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента

Срокове и цени за доставка:

           Доставките се извършват, чрез куриерска фирма в цяла България до вратата на клиента. Доставка се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен своевременно, чрез имейл или по телефона.

Цената на доставката е еднаква за цялата страна:

            - за поръчка от 0 до 100 лв.- 5,00 лв.

            - за поръчка над 100 лв. - безплатна доставка.

            -  доставка за гр. София - безплатно.

              За улеснение на своите клиенти Онлайн зоомагазин „ДОГИФЕШЪН” има и опция за взимане на направената поръчка от нашият магазин.

Плащане:

             Плащането може да бъде извършено:

             - с наложен платеж на куриера при доставка на стоката

Връщане на стока:

             Клиентът може да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от седем работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и външен вид. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.


Съпровождащата документация към върнатата стока, трябва да бъде:

            - стоковата разписка, с която пътува заявката с попълнена в най-долната част банкова сметка на клиента, по която ще се възстанови платената сума и причините за връщане на поръчката;

            - копие или оригинал от касовата бележка.

            - Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 30 дни

Как става връщането на даден продукт:

             1. Подаване на уведомление в свободен текст, където упоменавате Вашето желание да върнете дадена стока, както и по какъв начин желаете да получите Вашите пари - чрез банков превод или на място в някой от нашите магазини.

            Уведомлението се подава тук, или като отидете в раздел "Връщане на стоката" и попълните формата.

              2. След подаване на уведомлението изпращате за Ваша сметка продукта на адрес: София,ж.к. „Младост 4”, блок 482, магазин 11 или го донасяте на място, задължително съпроводен от следната документация:

             - касова бележка и стокова разписка, които сте получили с Вашата поръчка, като прижелание за получаване на парите по банков път, на стоковата разписка сте попълнили в най-долната част банкова сметка на клиента, по която ще севъзстанови платената сума.

              Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка, чрез банков превод в срок до 7 работни дни или на място в някой от нашите магазини

ВНИМАНИЕ!!!

Тъй като не поддържаме в наличност повечето продукти, а ги доставяме по поръчка. Най - добре да ги поръчате онлайн, през сайта или да проверите за наличност на 0898 327 925, за да не се получават недоразумения!