За нас

Добре дошли в Нашият онлайн зоо магазин!

 

Тук ще намерите качествени продукти, коректно отношение и бързи доставки.

Имаме индивидуален подход към всеки клиент, ще изпълним всички Ваши желания, според Нашите възможности.

Продуктите в сайта са подбрани лично от Нас или са ни препоръчани от Нашите клиенти.

Защото Вие и Вашите домашни любимци сте Специални!

 

„Догифешън ЗОО„ е софийска, семейна фирма, която в далечната 1996 год. стартира с производството на облекла за домашни любимци. В годините ние залагаме на дизайнерския подход, качествени материи и модерна визия. Широката гама облекла предполага Вашето куче да е обгрижено и модерно по всеки повод, защитено от климатичните условия и всеки ден облечено с вкус. Моделите, изработвани от нас са различна, по – пълна номерация, от стандартната с цел достигане до възможно най - широк кръг от породи. Едновременно с това фирмата предлага и дрехи, ушити според точните размери на животното /кучето, котката, порчето, зайчето и др/, материя и цвят. По този начин животинчета, тежащи грамове биват топло и луксозно обличани, а кучета като ротвайлер, ретрийвър, масиф, риджбек, чау-чау, дог …, също получават своята дрешка!

Отдаден на грижата към домашните любимци екипът на „Догифешън Зоо„ предлага в своят магазин: Зоомагазин “Кинг“ - гр. София, жк “Младост“ 4, бл. 482 и онлайн магазина: www.onlinepets.eu широк диапазон от здравословни и качествени храни за домашни любимци.
 
 Рамка
 
Безапелационни фаворити са испанските производители NATURAL GREATNESS, NATURAL WOODLAND, ALPHA SPIRIT, PRIMAL SPIRIT, небезизвестен с холистичния подход към храните за кучета и котки, натурални БЕЗ ЗЪРНО! Те са пълноценни и натурални храни, създадени да доставят оптимален баланс на хранителни вещества и вкус. Подходящи са за всеки етап от живота на Вашия домашен любимец. Формулирани са да подобряват състоянието на Вашия любимец отвътре навън! Използват се само продукти, годни за консумация от хората и не съдържат глутен, царевица, пшеница, и соя, съдържат въглехидрати с нисък гликемичен индекс, което е изключително важно за здравето на Вашия любимец.
Разбира се, точно тук ще намерите качествени, топли и модерни облекла за своите четириноги приятели.

Защото Вие и Вашите домашни любимци сте Специални!