Какви са предимствата да се пазарува онлайн от вас?

- безплатна доставка на поръчки на стойност над 100 лв. за цяла България

- безплатна доставка на поръчки град София

- над 1000 артикула на склад

- изпращане на заявката до 24 часа за стоки на склад и до 5 работни дни за стока, която не е налична на склад

- възможност за контакт с нас по телефона всеки ден от 10.00 до 20.00 часа, и на нашата електронна поща 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и получаване на отговор в рамките на деня

- абсолютно безопасни начини на плащане чрез наложен платеж

- система от отстъпки и индивидуални промоции за нашите лоялни клиенти

- възможност да върнете всеки артикул в рамките на 7 работни дни Проблем със стока в гаранция?

- Партньорска програма

 

При проблем с артикули в гаранционен срок, артикулът трябва да ни бъде изпратен за сметка на купувача или донесен на място в някой от нашите магазини, заедно с копие от касовата бележка и гаранционна карта.

Получаването на ремонтирания артикул става на място или може да бъде изпратен на адрес за сметка на клиента!

 

Как става връщането на даден продукт?

 

  1. Подаване на уведомление в свободен текст, където упоменавате Вашето желание да върнете дадена стока, както и по какъв начин желаете да получите Вашите пари - чрез банков превод или на място в някой от нашите магазини. Уведомлението се подава тук, или като отидете в раздел "Връщане на стока" и попълните формата.
  2. След подаване на уведомлението изпращате за Ваша сметка продукта на адрес: София, ж.к. „Младост 4”, блок 482, магазин 11 или го донасяте на място, задължително съпроводен от следната документация:

- касова бележка и стокова разписка, които сте получили с Вашата поръчка, като при желание за получаване на парите по банков път, на стоковата разписка сте попълнили в най-долната част банкова сметка на клиента, по която ще се възстанови платената сума.  Парите се възстановяват на клиента по посочената от него сметка чрез банков превод в срок до 7 работни дни или на място в някой от нашите магазини.

 

Задължителна ли е регистрацията, за да може да се пазарува от онлайн магазина?

- Не, регистрацията не е задължителна. Може да закупите продукти и като гост.

 

Мога ли да заменя дадена стока, която съм закупил?

- Може да се откажете от покупка на дадена стока в срок от седем работни дни, считано от датата на нейното получаване.

- В случай на отказ молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност.

- Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние, в опаковката, в която нормално тя се предлага в търговската мрежа, и със съпровождащата я документация. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. При замяната на даден продукт с друг куриерските разходи са за сметка на клиента.

 

Колко струва доставката?

За цялата страна доставката е безплатна за поръчки над 100 лв. За поръчки до 100 лв. цената е 5.00 лв.

 

Как да платя своята поръчка?

Поръчката Ви може да бъде платена по следните начини: на куриера при нейната доставка, на място в нашия магазин, на пос терминал или в брой.

 

Какъв е срокът за доставка?

Срокът за доставка е oт 1 до 5 работни дни. Ако Вашата поръчка не може да бъде изпълнена в тези срокове поради изчерпване на определен продукт във фирмите вносителки, ще бъдете своевременно уведомени по имейл или по телефона за срока на закъснението.

 

Може ли този сайт да ми е полезен?

Специално за доволните ни клиенти направихме партньорска програма, от която да печелят. Ако Вие сте харесали на продукт, можете да публикувате връзка при Вас. Всеки клиент закупил стока през тази връзка Ви носи 5% от стойността й. По подробна информация ще намерите в раздел "Партньори" - Моята проследяваща информация

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас