TROPIFIT

Съпоставка на продукт (0)


TROPIFIT BUDGIE ВЪЛНИСТ ПАПАГАЛ

TROPIFIT BUDGIE ВЪЛНИСТ ПАПАГАЛ

Зърната и тревните семена са основна храна за папагали в естествената им среда. С тях птиците получават повечето от основните хранителни вещества, минерали и витамини. Храната папагалчето е смес от избрани зърна и тревни семена, които дължат богатств..

6.90лв.

TROPIFIT CANARY КАНАРИ

TROPIFIT CANARY КАНАРИ

Зърна и тревни семена са основна храна за всички разновидности на канарчета. Енергията от слънцето и богатството на земята на чистите плантации са затворени в лъскавите, здрави семена гарантират на канарчета правилния растеж и красиво оперение. Разно..

6.90лв.

TROPIFIT CHINCHILLA

TROPIFIT CHINCHILLA

Пълноценна храна за чинчили, с добавката на морков и цвекло. Основната съставка на храната чинчила са гранули от зърнени култури и люцерна, получени чрез екструдиране, което повишава смилаемостта и бионаличността на хранителните вещества, съдържащи с..

6.90лв.

TROPIFIT COCKATIEL СРЕДНИ ПАПАГАЛИ

TROPIFIT COCKATIEL СРЕДНИ ПАПАГАЛИ

Зърната и тревните семена са основна храна за папагали в естествената им среда. С тях птиците получават повечето от основните хранителни вещества, минерали и витамини. Храната Cockatiel е смес от зърна, тревни семена и сушени плодове, които дължат бо..

6.90лв.

TROPIFIT EXOTEN ФИНКИ

TROPIFIT EXOTEN ФИНКИ

Богата смес от зърна и тревни семена за малките амадини (например зеброва, среброклюна, люспогърда монахиня, жълти врабчета и др.). EXOTEN това са лъскави, здрави семена на растения отглеждани на най-добрите плантации. Редовното хранене има положител..

6.90лв.

TROPIFIT FERRET - ПОРЧЕТА

TROPIFIT FERRET - ПОРЧЕТА

Пълноценна суха храна с пилешко месо за порове. Добре балансиран състав и лесно смилаеми протеини от пилешко месо и риба, предоставят на поровете отлична кондиция и голяма доза енергия, необходима за тези много активни животни. Използваните в х..

7.60лв.

TROPIFIT GUINEA PIG

TROPIFIT GUINEA PIG

Пълноценна храна за морски свинчета, с добавка на рожков и богата на протеини гранулирана люцерна. Основният компонент на храната морско свинче са зърнени гранули с добавка на цвекло и люцерна, произведени чрез екструдиране, която повишава смилаемост..

5.90лв.

TROPIFIT HAMSTER

TROPIFIT HAMSTER

Пълноценна храна за хамстери, с добавка на банан и богата на протеини гранулирана люцерна. Основните компоненти на храната хамстер са зърнени гранули, произведени чрез екструдация, която повишава смилаемостта и усвояването на хранителните вещества на..

5.90лв.

TROPIFIT PARROT ГОЛЕМИ ПАПАГАЛИ

TROPIFIT PARROT ГОЛЕМИ ПАПАГАЛИ

Смесът PARROT е комбинация на вкусни гранули със семена и сушени плодове. Гранулите са формирани в процеса на екструдация на зърнени храни с добавени плодове, ядки и зелени растения. Птиците добре усвояват съдържащите се в тях хранителни вещества, об..

12.80лв.

TROPIFIT RABBIT

TROPIFIT RABBIT

Пълноценна храна за зайчета, с добавка на рожков и богата на протеини и гранулирана люцерна. Основният компонент на храната RABBIT са гранули от зърнени култури и люцерна, формирани в процеса на екструдиране, което повишава смилаемостта и усвояването..

5.90лв.

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)