КНИГИ И ЛИТЕРАТУРА

КНИГИ И ЛИТЕРАТУРА

Тук ще намерите интересни книги, които ще Ви помагат за правилното отглеждане на Вашият любимец.


Сравнение на продукт (0)


ГОЛЯМ И МАЛЪК АЛЕКСАНДЪР

ГОЛЯМ И МАЛЪК АЛЕКСАНДЪР

ГОЛЯМ И МАЛЪК АЛЕКСАНДЪРОгърличестите папагали са изключително красиви и умни птици, но тяхното отглеждане изисква определени познания за грижите, храненето, развъждането и обучението им. Тази книга ще ви запознае с различните видове огърличести папа..

2.50лв.

ЖАКО

ЖАКО

ЖАКОНяма съмнение, че жакото е най-големия интелектуалец сред папагалите, а неговото отглеждане е истинско приключение за всеки любител на птиците. Книгата ще ви помогне да се ориентирате в невероятния свят на тази удивително умна птица. Ще научите в..

2.50лв.

КАНАРЧЕТА У ДОМА

КАНАРЧЕТА У ДОМА

КАНАРЧЕТА У ДОМАКнигата съдържа информация за пойните, цветните и фигурните канарчета. Тези обичани от хората птички притежават завидна окраска, мелодичен глас, способност за обучение и, освен това, успешно се размножават у дома. Нужната ви информаци..

2.50лв.

ФИНКИТЕ

ФИНКИТЕ

ФИНКИТЕЗнаете ли как да се грижите за пъстрите и миловидни финки? Сигурни ли сте, че хващате правилно с ръце своите пернати любимци? А дали менюто, което им предлагате, е най-доброто? Тази книга ще ви позволи да оптимизирате условията за отглеждане н..

2.50лв.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)